andilove

Alla inlägg under juni 2011

Av Andrea - 9 juni 2011 20:14

Fråga till ni som läser Simsdelen här på bloggen : Ska jaf börja med en annan historia istället för The Suprise,som för er inte vet är den avslutad?? Men i sådana fall kommer den börja i höst,och den är inte skapad än..eftersom jag inte vet om 2 historier blir så bra !!!Alltså ni kommenterar ju aldrig så jag vet inte vad ni tycker , skulle uppskatta OM ni kommenterade  nu i alla fall (8¨

Längat till imorgon..har SOMMARLOV DÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yees :)

Så det var det jag ville få ur mig :) 
Nu ska jag välja en värdig godnattvisa och dagens låt :)
Kram Andrea 

Av Andrea - 9 juni 2011 19:03

Sho ! Idag var Emelie & Teda här och vi gjorde pannkakor! De blev fett goda,faktiskt!! Innan var jag på klubben,körde pingis med Hedvig och lite annat!
Fett grymt väder idag! Vi var på djurgården med klassen,4a och 5a  =) Sen fick vi isgalss !! Nice-it ♥ Tog Calippo,eller alla gjorde det men jag beställde  först :D

Men nu sitter jag och vill starta mitt sims men det är trögt! Haddat LÄÄÄÄNGE nu!
Inte nice =(
Imorgon åker Felicia och Fredrik(i min klass) till USA!! Orättvist!!
aja nu ska jag se om simset satt igång!
//Andrea 

Av Andrea - 8 juni 2011 21:33

Bara musikinlägg idag typ..mitt fel..asså en störande sak är att mina undulater har flygit ut ur mitt rum och flyger runt i lägenheten! Asså jag vill ju faktiskt kunna sova också...hihi! Asså pappa tog en håv och jag bara: NEJ PAPPA!
Jag vill att de ska in i buren,de har varit ute sen i morse,när jag skulle till skolan,men inte genom håv!
Nejdå :)
Godnattkram Andrea 

Av Andrea - 8 juni 2011 21:13

Hej bloggen! Dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har gjort så mycket de är drf!
T ex idag så gikc jag till Beetween eller vad den heter och kollade på en skolavslutningsklännig,enkel och vit,som mamma köpte sen,men iaf så gick jag hem efter och strax kom Issa,Sofie och Teda och vi gjorde varsinn tidningsframsida,eller jag och teda mot issa och sofie ,fast sen va vi alla fyra men ...men iaf och så fast vi blev inte klara,ni kan faktiskt få se på vår maskot:Prissis heter den =) Jag har ritat,och det är en flugsvamp för de som inte ser,de är väl de som är giftiga..aa tror de heter så :) Och sen så gick vi till Ica och köpte ingredienser för 25 kronor per grupp,jag och issa mot teda och sofie, och sen så gjorde vi  något av de ! Och sen hade jag klasspicknick,kom 40 minuter försent pga av mamma & pappa!

Men strunt i!   

SÅ nu vet ni det och Legacy kommer inte,inget sims denna vecka oki??
Kram Andrea 

Av Andrea - 7 juni 2011 21:22

Har precis gjort klart familjen jag skulle visa er Leva Livet om men klockan börjar bli mycket för mig och jag  ska snart sova!! Så tyvärr :) Familjen,som heter Moon, har inte ens laddat klart och har inte något hem! Förresten,min första levalivet familj som heter Alista kommer bli en ersättande för The Suprise,men inte förrens jag skrivit om allt Leva-Livet-fakta! Funderar på vad jag vill ha för Tema för Leva Livet sen..kanske har ni något förslag ni kan kommentera?? Asså jag vet lite om så här allmänna saker men alla de har liksom anknytning till Småbarn,Barn & Tonåringar..till exempel låtsaskompisar,de får man ju när man är liten och man kan ha den tills man blir tonåring och sånt!

Aja klockan är 20 i 10 nu när jag skrivit detta  så godnatt !
//Andrea  

Av Andrea - 7 juni 2011 20:10

Asså jag vet inte vadni anser om Sverigedemokraterna men jag hatar dem! 
Så himla dåliga ideér SD har..Håller ni med eller?? s tycka invanndrare ska åka tbx till sina hemland,men tänk om de är jagade eller vad som helst! Man kan ju inte skicka tillbaka en flykting,de åker ju bort från sitt land med en viss anledning! Och sen ska man bara åka på semester,kanske flytta utomlands...MEn om någon flyttar till Sverige då?? Då ska vi sparka ut dem!! JA VERKLIGEN!! Jag håller ju med helt!! MM VERKLIGEN!! "Ironi"

AJa kram!

Av Andrea - 7 juni 2011 20:03

Igår när jag skulle sova lyssnade jag på radio som vanligt och då hörde jag den här,har hört den förr också men den passar som godnattvisa tycker jag! Kram <3

Av Andrea - 7 juni 2011 19:55

Hej ! Har varit hos ****** på sjukhuset :) Hon mådde faktiskt ganska bra och det är jag jätteglad över!! Hon var likadan som vanligt i alla fall när hon pratade,fast hon var lite trött ,såklart :!
Men iaf delen av Leva Livet - Småbarn,barn och tonåringar kommer ju idag och det är en liten del,för så mycket om småbarn är det inte =)
Men kanske sen för jag är hungrig,har inte ätit mat än!!
Kram Andrea 

Ovido - Quiz & Flashcards